Kleedkamer Noord | #75 (met o.a. Siemen Mulder): Over Diego Simeone, Anco Jansen en fluiten in de zandbak

De noodgedwongen gestopte scheidsrechter Siemen Mulder vertelt over het hoe en waarom van zijn stoppen. Met welke emoties blikt hij terug op zijn carrière, is ‘het wereldje’ een slangenkuil, hoe voelt het om bij Veronica Inside als clown te worden neergezet, welke spelers en trainers had hij altijd ‘gedoe’ mee en wat gaat hij nu doen? Openhartig als Mulder is beantwoordt hij al dit soort vragen.

Ook hebben we een lijntje met een winnaar en een verliezer: kickbokser Sarèl de Jong blikt terug op een emotionele terugkeer in de ring en beachvolleyballer Alexander Brouwer analyseert een teleurstellend WK Beachvolleybal. En er is taart!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *