Matthijs van Nieuwkerk op het foute pad door BNNVARA?

Er is de laatste weken heel wat geschreven en gezegd over Matthijs van Nieuwkerk. Tientallen mensen die ooit hebben samengewerkt met Matthijs omschrijven Matthijs als een tiran, een monster op de werkvloer.

Maar gelukkig zijn er ook collega’s die zich achter de presentator stellen en het voor hem opnemen. Zij zijn van het principe: ‘Als je aan de top wil meedraaien, moet je ook topsport kunnen bedrijven.’

André van Duin vertelt het volgende in Party: “Ik ken Matthijs als een heel lieve, gezellige en aardige man. Wat ik nu allemaal lees en hoor, dat was mij niet bekend.”

En dat is een mening die ook Özcan Akyol deelt. Volgens hem had ‘De Wereld Draait Door’ nooit vijftien seizoenen kunnen doorgaan, mocht Matthijs echt het gedrag vertonen dat iedereen nu beweert.

Als we Akyol mogen geloven is Matthijs diep geraakt door de hele situatie. Het heeft hem erg verdrietig gemaakt. Maar als we Angela de Jong mogen geloven, dan is het vooral de schuld van BNNVARA. Zij hadden Matthijs tegen zichzelf moeten beschermen.Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *