Prinses Amalia drijft haar zin door

Kort geleden werd bekend dat prinses Amalia en Mark Rutte waarschijnlijk doelwit zijn van de mocromaffia. Amalia die sinds kort in Amsterdam studeerde en daar in een studentenwoning woonde met andere studiegenoten moest noodgedwongen voor haar eigen veiligheid weer vertrekken. Sterker nog medestudenten beweren dat ze Amalia maar één keer gezien hebben op school. Dit betekent blijkbaar ook dat Amalia haar studie niet kan volgen zoals ze graag had gewenst.

Eerder hadden we vernomen dat Amalia hier op zijn zachts gezegd niet blij mee is en zelfs een enorme woede uitbarsting heeft gehad. Amalia begrijpt niet dat zij opgesloten moet zitten terwijl haar zusjes kunnen gaan en staan waar ze willen. Amalia vindt namelijk dat ze ook gewoon naar buiten kan en gaan studeren ze heeft toch beveiliging. Waarvoor dient de beveiliging anders als ze niet met zo een dreiging om kunnen gaan.

Maar nu meldt weekblad Story dat er al weer bewakers zijn gesignaleerd bij het studentenhuis van Amalia in Amsterdam. Ook haar huisgenoten wonen er weer en het commandocentrum van de beveiligers van Amalia wat in de kelder van het studentenhuis zit is weer in gebruik. Alles lijkt er dan ook op dat Amalia binnenkort terug zal keren in het studentenhuis en haar studie weer gewoon kan volgen in de schoolbanken in de plaats van het paleis. Alles wijst erop dat Amalia hier zelf een grote rol in heeft gespeeld en erop heeft aangedrongen zich niet meer te willen verstoppen. Dus wellicht kom je Amalia binnenkort wel tegen in Amsterdam in een cafe of tijdens het winkelen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *