laatste NSB’er overlijdt net op moment dat de NSB van Elon Musk best weer een Twitteraccount mag openen

Wikimedia Commons / Mrmw & NOS

De laatste bekende NSB’er is woensdag overleden. Het heengaan van de 103-jarige Jacob Luitjens, alias de Schrik van Roden, komt op een ongelukkig moment: net deze week heeft Elon Musk laten weten dat de NSB wat hem betreft best een Twitteraccount mag openen.

“Luitjens liet het verleden liever rusten, vooral omdat hij geen andere keus had”, laat een familielid weten. “Dat hij zo oud geworden is en dan net op dit moment het loodje legt is erg zuur. Hem kennende had hij er erg van genoten om op Twitter eindelijk weer ongestoord gif te spuien tegen Joden, communisten en verzet.”

De familie troost zich met de gedachte dat Twitter in de hel waarschijnlijk gewoon beschikbaar is.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *