Yolanthe blundert en deelt per ongeluk hele pikante geluidsopname

Yolanthe de ex van Wesley Sneijder maakte gisteren de blunder van haar leven. Ze ging namelijk live op haar Instagram account terwijl ze bezig leek te zijn in bed. In de geluidsopname hoor je allemaal gesteun en gekreun en het bed op en neer gaan.

Yolanthe kwam er snel achter dat ze een enorme fout had gemaakt en de live sessie werd al na een paar seconden weer beëindigt, maar dat was wel al te laat. Wellicht als je bezig bent in bed is het verstandig dat je telefoon even op je nachtkastje ligt zodat er niks geks kan gebeuren.

Met wie Yolanthe dit wilde avontuur beleefde is niet bekend, maar dat ze zich wel voor haar kop kan slaan moge duidelijk zijn. De paar volgers die net op tijd waren om het te beluisteren wisten het in ieder geval zeker. Yolanthe is wat calorietjes aan het verbranden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *