Bezopen Peter Gillis draait helemaal door op kerstborrel

Peter Gillis die we allemaal kennen van de goed bekeken serie Massa is Kassa op SBS6 heeft ongelofelijk veel problemen aan zijn hoofd. We noemen ze even één voor één op, want dan begrijpen we wellicht waarom Peter zo doordraaide op een kerstborrel.

Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. Dit bedrag is inmiddels opgelopen tot 2 miljoen euro.

Maar dat is nog niet alles, want in totaal heeft Peter Gillis 9 goed lopende vakantieparken. Maar daar dreigen nu per direct 5 van te worden gesloten door de gemeentes, omdat er geen vergunningen meer verleent gaan worden aan Peter.

Inmiddels heeft Peter twee mega leningen bij de bank afgesloten om zijn parken overeind te houden. De eerste lening gaat om 12,5 miljoen euro en de tweede lening zou een lening zijn van 7,5 miljoen euro met 1% per maand. Dat komt voor beide leningen neer op 200.000 euro aan rente per maand!

Maar dat is nog niet alles, want om de leningen te krijgen moest Peter twee van zijn vakantieparken als onderpand geven. Het gaat om zijn paradepaardje vakantiepark Prinsenmeer en om Marina Beach.

Daarnaast is de brandweer deze week langs geweest voor een inspectie op vakantiepark Prinsenmeer en de brandweer laat weten dat het hele park niet brandveilig is. Peter heeft tot 31 januari om de bole op orde te maken anders wordt het park gesloten.

Peter moet binnenkort ook nog voor de rechter verschijnen vanwege de mishandeling van zijn vriendin Nicol die hij onder meer in haar neus beet en aan de haren trok. Wordt hij schuldig bevonden dan lijkt het er ook nog op dat SBS6 niet meer verder zal gaan met Peter zijn serie Massa is Kassa.

En we hebben het nog eens gehad over alle klachten die bezoekers van de vakantieparken van Peter hebben over hoe smerig en vies alles is.

Peter heeft dus genoeg aan zijn hoofd, maar nu zijn er foto’s verschenen van een kerstborrel waarop een man staat die lijkt op Peter en zich vreselijk misdraagt. Hij is bezopen en gaat alle grenzen over. De foto kun je hier bekijken.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *