Marco Borsato heeft knikkende knietjes, viert kerst in de cel

Gister lieten wij weten dat Ali B stiekem tegen Hans Klok heeft gezegd dat het openbaar ministerie helemaal niks tegen hem heeft en dat Ali B verwacht dat de zaak geseponeerd wordt. Maar is dat in het geval met Marco Borsato ook zo?

Bij Marco Borsato speelt natuurlijk wel iets heel anders. Hij heeft een aangifte aan zijn broek hangen wegens aanranding van een minderjarige. Hoe zat dat ook al weer?

AANGIFTE

Een 22-jarige dame had de aangifte gedaan. Ze beweerde in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf deed deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

De dame in kwestie liet het volgende weten:

,,Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Pas na sessies met psychologen waarbij volgens de aangifte ook Borsato aanwezig was en huilend zijn verontschuldigingen aanbood, voelde de inmiddels jonge vrouw zich gesterkt om de gedragingen van de zanger aan de kaak te stellen.

GELUIDSOPNAMES

Er schijnen ook geluidsopnames gemaakt te zijn bij deze psycholoog waarbij Marco zelf bevestigd dat het gebeurd is. Als er inderdaad geluidsopnames zijn dat is de zaak tegen Marco al zo klaar als een klontje, want hij geeft het immers zelf toe.

Het openbaar ministerie is nog steeds bezig met het voorbereiden van de rechtszaak die er hoe dan ook gaat komen. Marco zat de afgelopen maanden met knikkende knieën thuis met de vraag of hij kerst wellicht in de cel zou doorbrengen. Nou Marco heeft geluk, want het openbaar ministerie heeft het zo druk dat de zaak van marco pas volgende jaar voor de rechter zal verschijnen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *