Andre Hazes woest op spion die stiekem foto van hem maakt

Een week geleden werd duidelijk dat Andre Hazes en Monique weer samen zijn. Andre liet een tattoo zetten en deelde een verkapte liefdesverklaring op Instagram richting Monique.

Gisteren waren Andre en Monique shoppen in Düsseldorf, maar tegenwoordig kun je als bn’er natuurlijk niks meer stiekems doen ook niet in het buitenland. Er is altijd wel een Nederlander die je op de foto zet en dit dan deelt met een juice kanaal.

Ook dit keer was het weer raak. Alleen maakte deze spion de foto zo opvallend zonder schaamte terwijl Andre gewoon recht in de camera kijkt. Achteraf horen we dat Andre hier op zijn zachts gezegd niet blij mee was en dat er zelfs een opstootje tussen deze spion en Andre heeft plaatsgevonden. Monique kwam tussen beide en kon Andre gelukkig bedaren.

Het gaat om de onderstaande foto die werd gemaakt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *