Rachel Hazes is kapot van verdriet

Rachel Hazes heeft bijna met iedereen ruzie in haar omgeving. Het is bijna niet meer bij te houden. Maar de belangrijkste personen zijn haar dochter Roxeanne, haar zus Els, Monique, de kinderen uit het eerste huwelijk van Andre Hazes, haar ex beste vriendin waar ze een rechtszaak tegen heeft aangespannen en natuurlijk haar zoon Andre Hazes.

Maar aan dat rijtje konden we laatst weer iemand toevoegen dat was namelijk haar huidige beste vriendin Rossana Kluivert. Ze heeft hier al eerder eens ruzie mee gehad toen Anna Rose de tijdelijke scharrel van haar zoon Andre op sluwe wijze het management baantje van Nino de zoon van Rossana Kluivert inpikte.

Het is dan ook niet vreemd dat Rachel deelt op haar Instagram account dat ze een eenzame kerst tegemoet gaat. Rachel wil iedereen een schuldgevoel aanpraten, maar ze zal toch eens bij haarzelf te rade moeten gaan hoe dit allemaal zo veroorzaakt is. Want het kan niet zo zijn dat al die mensen fout zitten.

Zelfs haar laatste steun en toeverlaat haar eigen zoon Andre Hazes heeft zijn moeder aan de kant geschoven nadat ze een persoonlijke brief van Andre Hazes naar Yvonne Coldeweijer lekte.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *