Justin Bieber boos over H&M-collectie met zijn hoofd: ‘Geen toestemming voor’ | Achterklap

Justin Bieber is boos op winkelketen H&M. De kledingwinkel verkoopt spullen met het hoofd van de zanger erop, maar die heeft daar geen toestemming voor gegeven, schrijft hij maandag op Instagram.

“Ik heb geen enkele goedkeuring gegeven voor de collectie die in de H&M hangt”, schrijft de 28-jarige Canadees. “Allemaal zonder mijn goedkeuring en instemming. Ik zou het niet kopen als ik jullie was.”

De Canadese zanger haalt later nogmaals uit naar de winkelketen. “Het is troep en ik heb er niet mee ingestemd”, zegt hij in een tweede Instagram Story. “Koop het niet.”

H&M zegt tegen People Magazine dat het wel de “correcte goedkeuringsprocedure” heeft gevolgd. “Zoals we doen met alle producten waar een licentie op zit.” Een woordvoerder van Bieber reageerde tegenover het Amerikaanse tijdschrift niet op het voorval.

De winkelketen bracht recent een collectie uit met onder andere een jurk waarop een zwart-witte foto van Bieber staat. Ook zijn er verschillende foto’s van de zanger afgebeeld op een canvas tas.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *