Linda de Mol is woedend en haalt snoeihard uit

In Linda de Mol haar nieuwste LINDA.-column haalt Linda hard uit naar RTL Boulevard en hun redactie. Linda heeft zoveel pijn geleden door RTL Boulevard dat waardoor ze twijfelt of ze zelf deel wil blijven uitmaken van de media.

Linda zegt er het volgende over en noemt zelfs voorbeelden:

 “Zoals die keer dat ik hoorde dat de Talpa-persdienst gebeld was door iemand van RTL Boulevard: ‘Hi, even een vraagje: het viel ons op dat Linda in Miljoenenjacht de voice-over jarenlang Jeroen noemde en nu ineens roept: ‘Martijn! Wat zit er in die koffer?’ Is dat omdat ze de naam Jeroen niet meer wil uitspreken?”

“De Talpa-dame legde uit dat voice-over Jeroen was gestopt en er dit jaar een nieuwe was, die echt gewoon Martijn heet.”

“Waarop de Boulevard-medewerker het toch nog even probeerde met de vraag of voice-over Jeroen dan misschien om die reden vervangen was. Ik heb maar gelachen om deze bespottelijke suggestie toen ik het hoorde – ja klopt, ik zeg nu ook Martijn Pauw en Martijn van Koningsbrugge – maar het is natuurlijk best treurig.”

“Sta erboven, lees het dan niet, trek het je niet aan! Ik weet dat dat goeie adviezen zijn, maar van de dikke huid die ik heb gecreëerd in veertig jaar in de media, is nog maar een héél dun laagje over.”

“En terwijl ik dit opschrijf vind ik mezelf ook ineens een zeikerd, want dan moet ik dus óf als de sodemieter gaan zorgen dat die huid dikker wordt dan ooit, óf simpelweg iets heel anders gaan doen met mijn leven. Of het motto van de dit jaar overleden formidable Queen Elizabeth omarmen: ‘Never complain, never explain.’”

Tja Linda dit is natuurlijk wel heel erg wat er gebeurd. Not!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *